Solintegra inngår eksklusiv avtale med Solartag - Solintegra

    Solintegra inngår eksklusiv avtale med Solartag

    Vi er stolte over å kunne annonsere at vi har inngått et eksklusivt samarbeid med det danske selskapet Solartag. Solartag produserer stilrene takløsninger med integrerte solceller direkte i selve takløsningen. Mari fra Solintegra tok en prat med Solartag for å høre hvorfor de mener at produktet er perfekt for det norske markedet.

    Hva er Solartag?

    Solartag er en dansk designet innovativ takløsning som integrerer solceller direkte i selve takløsningen. I motsetning til tradisjonelle solcellepaneler, som er montert på toppen av taket, er Solartags integrerte solceller skjult i matt sorte takplater, noe som gir et stilig og diskret utseende som utfyller alle bygningstyper. Med Solartag får du både et vakkert og slitesterkt tak som beskytter bygget og samtidig produserer grønn strøm året rundt. Solartag produseres i Europa med fokus på høy kvalitet, estetikk og lang levetid, noe som gjør det til en både bærekraftig og økonomisk attraktiv løsning.

    Hvorfor vil dere inn i det norske markedet, og hvorfor er Solartag den perfekte løsningen for boliger i Norge?

    Norge har stort fokus på bærekraft og grønn omstilling, noe som gjør markedet ideelt for Solartag. Vår løsning er perfekt for det norske klimaet, hvor både holdbarhet og estetikk spiller en viktig rolle. Solartag er bygget for å tåle de nordiske værforholdene og kan produsere energi selv på overskyede dager, noe som gjør den til en pålitelig energikilde året rundt. I tillegg passer Solartags stilige og integrerte design perfekt til den skandinaviske arkitekturen og estetikken, og dermed et opplagt valg for både moderne og tradisjonelle norske hjem.

    Hvorfor skal folk velge Solartag fremfor alminnelige tak?

    Solartag er mer enn bare et tak – det er en investering i fremtiden. Mens vanlige tak bare er en utgift, genererer Solartag grønn strøm til hjemmet og bidrar til å redusere strømregningen betraktelig. Samtidig øker Solartag boligens verdi takket være det stilige designet og de skjulte solcellene, som ikke ødelegger husets utseende. Med 40 års garanti på takplatene som klimaskjerm og 25 års ytelsesgaranti på solcellene får du et slitesterkt og bærekraftig tak som betaler seg selv. Det er en smart og økonomisk løsning som kommer både miljøet og byggets eier til gode.

    Solartag på Byggmester BOB i Stavanger.

    Hvorfor ville dere inngå et samarbeid med Solintegra?

    Vi valgte å inngå samarbeid med Solintegra fordi de er Norges ledende eksperter på integrerte takløsninger med solceller. Solintegra deler vår visjon om å bringe bærekraftige og stilige solenergiløsninger til markedet. De har et bredt installatørnettverk, en dyp forståelse av det norske markedet og sterke relasjoner til både privat- og bedriftskunder, noe som gjør dem til den ideelle partneren for Solartag. Sammen kan vi spre produktene våre og sørge for at enda flere norske husholdninger og bygninger nyter godt av den grønne energien fra Solartag.

    Hvor ser dere dere selv om 5 år?

    Om 5 år ser vi Solartag som en av de ledende aktørene innen stilige helintegrerte solcelletak i Skandinavia og Europa. Vi streber etter å utvide vår tilstedeværelse til flere markeder, inkludert Tyskland og Benelux-landene, samtidig som vi fortsetter å utvikle nye innovative tak- og fasadeløsninger som kombinerer estetikk og funksjonalitet. Vi vil fortsette å fokusere på å gjøre bærekraftige løsninger tilgjengelig for flere, med en ambisjon om å være det foretrukne valget for de som ønsker et stilig og effektivt solcelletak.

    Kundereferanse fra et installert Solartag i Danmark

    Du kan lese enda mer om Solartag her: https://solartag.eu

    Les mer om Solartag her: https://www.solintegra.no/produkter/vare-integrerte-produkter/solartag/
    For å sjekke pris på din bolig, bruk vår solcellekalkulator:  https://solcellekart.solintegra.no